Ontwerp uw eigen Raffito kasten en schuifdeuren op maat!

Raffito biedt u ongekend veel mogelijkheden om uw kledingkast, schuifdeurkast en schuifdeuren volledig af te stemmen op uw woonstijl.

Raffito schuifdeuren op maat

Bij Raffito kunt u kiezen uit 60 verschillende soorten deurvulling:

 • Effen uni kleuren
 • Fantasie- en hout decoren
 • Diverse glassoorten en spiegels

Als u een aluminium omlijsting kiest, kunt u zelfs meervlaks schuifdeuren samenstellen. Door meerdere vlakken in één schuifdeur te maken, kunt u materialen en kleuren naar hartelust combineren. U ontwerpt uw eigen schuifdeurkast snel en eenvoudig met behulp van onze configurator, zodat de Raffito kast perfect past bij uw interieur.Voor de afwerking van uw schuifdeuren kunt u bij Raffito kiezen uit 7 soorten omlijstingen in diverse eigentijdse kleuren: één goedkope stalen omlijsting (Raffito Solo) en 6 aluminium omlijstingen:

 • Raffinato
 • Mezzo Grip
 • Mezzo Design
 • Rondo Grip
 • Rondo Design
 • Stretto omlijsting

Met uw keuze voor een bepaalde deuromlijsting kunt u de sfeer en uitstraling van uw Raffito schuifdeuren perfect afstemmen op uw meubels en verdere inrichting van uw woning.

Raffito stijldeuren op maat

Naast een schuifdeur met omlijsting heeft Raffito ook een uitgebreid assortiment stijldeuren. Dit zijn schuifdeuren zonder omlijsting en mét een patroon in de deur: met een klassieke, landelijke, romantische of een moderne uitstraling met eenvoudige, strakke lijnen. Met (design) deurgrepen, een bovenlijst en bijpassende accessoires ontwerpt u gemakkelijk en snel een schuifdeurkast of schuifwand die past bij uw stijl, smaak en interieur. Zo creëert u Raffito schuifdeuren op maat, geheel naar uw smaak.

Raffito loftdeuren

In onze online schuifdeuren-configurator vindt u ook de loft-schuifdeuren van Raffito. Deze robuuste schuifdeuren (28 mm dik) passen perfect bij een stoere, industriële woonstijl. De Raffito kasten hebben een duidelijk zichtbare en voelbare structuur met een matte look. Raffito deuren kunt u dus ook gebruiken om een schuifdeurkast samen te stellen!De loftdeuren zijn verkrijgbaar in drie houtprints en twee grijstinten. De handgrepen passen perfect bij het prachtige Italiaanse design van de loftdeur. U heeft de keuze uit de volgende handgrepen:

 • Nuovo Satijn
 • Presa Satijn


Raffito kastinterieur op maat

Achter uw mooie schuifdeuren hoort een kastinterieur dat past bij uw stijl en smaak. Bij Raffito is alles optioneel en zelf in te vullen. Kiest u bijvoorbeeld voor extra dikke panelen zodat de kast een robuuste uitstraling krijgt? Wilt u een kastinterieur met of zonder achterwand? Er zijn verschillende keuzes mogelijk. Denk bijvoorbeeld ook na over accessoires zoals:

 • Legplanken
 • Garderobestangen voor bij een garderobekast
 • Softclose ladeblokken

En er zijn nog vele andere accessoire mogelijkheden bij uw Raffito kastinterieur. Met een efficiënte kastinrichting creëert u een zee aan opbergruimte. Wist u dat de loft schuifdeuren ook van Raffito zijn?

Raffito inloopkast, een droom voor iedereen

Het kastinterieur van Raffito leent zich perfect voor het bouwen van uw eigen inloopkast op maat. Een aparte ruimte waarin u uw kleding, schoenen en ander spullen kunt opbergen. Al dan niet afgesloten met schuifdeuren. Een Raffito inloopkast kunt u ook een prachtige slaapkamer kast creëren. Met de handige hoekmodules kunt u hoekkasten of een u-vormige inloopkast maken. Met een op maat gemaakt kastinterieur tovert u elke ruimte om tot zo’n mooie inloopkast. 

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl