Kastinrichting op maat zelf ontwerpen

ZELF UITGEBREID SAMENSTELLEN

THUIS ADVISEUR UITNODIGEN

Een kastinrichting op maat betekent dat u uw kast kunt inrichten zoals ú dat wilt. Of het nu gaat om een inloopkast, kledingkast of een kast voor uw woonkamer. Wilt u legplanken, hangruimte of een ladeblok? Het kan allemaal.

Zelf uw kastinterieur samenstellen

Stel in onze kastinterieur configurator in uw eigen kastinrichting samen. Een kast op maat is binnen 4 eenvoudige stappen al samengesteld:

 1. afmetingen van uw kast en de dikte van de planken
  U kunt kiezen voor planken van 18 mm en 22 mm dikte. Een dikte van 18 mm is standaard, terwijl een dikte van 22 mm vaak mooier uitziet. Het geeft uw kast net wat meer cachet. Zeker voor een mooie inloopkast is dat een aanrader. Ook voor boekenkasten en kantoorkasten waarin u zware boeken of ordners wilt plaatsen, adviseren wij een plankdikte van 22 mm.

 2. indeling van uw kastinterieur (hang- en/of legruimte, ladeblokken)
  Plaats bij voorkeur één kastmodule achter één schuifdeur. Als u kiest voor meerdere modules achter één schuifdeur loopt u het risico dat u lades niet kunt openen of dat u een kledinglift niet kunt uittrekken.

 3. kleur van de kast, ladefronten en van de achterwand
  Wilt u een kast met of zonder achterwand? Bij de ladeblokken kunt u kiezen uit een standaard of een luxe ladeblok (beiden met softclose systeem). Een lade van het luxe ladeblok kunt u helemaal uit de kast trekken. Bij een standaard lade blijft 10 cm in het kastinterieur zitten. U kunt de lades voorzien van grepen (keuze uit 5 verschillende ladegrepen). Lades zonder grepen leveren wij ook, met het 'push-to-open' systeem. U drukt op het frontje en de lade opent vanzelf.

 4. eventuele luxe accessoires die uw kast helemaal af maken
  Denk aan accessoires voor kledingkasten, zoals een garderobelift, uittrekbaar dassenrek, riemhouder, schoenenrek of broekhouder. Er zijn ook accessoires voor boekenkasten, woonkamerkasten of kantoorkasten, zoals verlichting of een uittrekbare legplank.

In de configurator ziet u meteen hoeveel de kastinrichting, die u tot dan toe heeft samengesteld, kost. U bent bij ons altijd goedkoper uit dan bij de bouwmarkt! Bevalt de prijs? Dan kunt u uw kastinterieur meteen online bestellen!

Stel uw kastinterieur samen

Persoonlijk advies met inmeetservice

Laat u zich liever persoonlijk adviseren over alle mogelijkheden voordat u een kastinterieur gaat samenstellen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis. Onze adviseur adviseert u niet alleen over alle mogelijkheden, maar zal ook meteen alles inmeten. Zo zal hij u onder andere informeren over bijvoorbeeld de mogelijkheden voor kasten onder een schuin dak, maar vertelt u ook alles over kastdeuren op maat. Wilt u de kasten en kastinterieurs eerst met eigen ogen zien? Breng dan een bezoekje aan één van onze showrooms (in Purmerend of Hoofddorp) voordat u een kastinterieur op maat besteld. 

Afspraak maken

copyright © 2019 kastengigant.nl