Dressing op maat

U kunt een dressing naar uw wensen ontwerpen bij Kastengigant.be. Online in de kastenconfigurator, of u nodigt een van onze adviseurs uit bij u thuis. Zij kunnen u alles vertellen over indeling, prijzen en mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een landelijke dressing of een moderne dressing: bij ons heeft u echt alle mogelijkheden die u kunt bedenken op het gebied van dressings op maat.Inmeetservice

Wij meten de kamer waar u een dressing in gedachten heeft vakkundig in. Tijdens onze inmeetservice kunnen wij u de kleurenstalen tonen en u adviseren over de vele mogelijkheden. Onze adviseurs hebben vele ruimten reeds voorzien van een dressingkast op maat en weten precies wat wel of niet mogelijk is. Daarnaast kunt u vanzelfsprekend uw eigen wensen laten uitvoeren.

Dressing op maat

Naast een U-vormige dressing leveren wij ook hoekopstellingen en doorloopkasten. Zonder of met schuifdeuren. Bekijkt u eens de mogelijkheden aan de hand van onze handige configurator voor dressing kasten.

Afspraak maken

Zo goed als in geheel Vlaanderen (incl Brussel) kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden. Mocht u in een afspraak geïnteresseerd zijn, dan kunt u op elk moment contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.

 

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl