INBOUWKAST OP MAAT: ÉCHT VAKMANSCHAP!

ZELF UITGEBREID SAMENSTELLEN

THUIS ADVISEUR UITNODIGEN

Bent u uw huidige kast beu? En wilt u de ruimte in uw kamer efficiënter benutten en staat de kast in de weg? Dan is een inbouwkast op maat precies wat u zoekt. Een inbouwkast heeft als onderscheidende kwaliteit dat deze in/aan de muur wordt gebouwd. Hierdoor is de kast onderdeel van de muur en neemt het geen extra ruimte in. Een inbouwkast op maat is precies aan te passen aan úw woonstijl en interieur. Zowel het interieur van de kast als de kastdeuren worden op maat gemaakt. Écht vakmanschap dus!

IN WELKE RUIMTES KAN IK INBOUWKASTEN OP MAAT PLAATSEN

Een inbouwkast is geschikt voor verschillende ruimtes en verkrijgbaar in verschillende soorten. Het is mogelijk om een keuze te maken uit de volgende type inbouwkasten: 

 1. Luxe inloopkasten
 2. Kledingkasten
 3. Hoekkasten
 4. Zolderkasten

Wij maken élke inbouwkast. Heeft de kamer schuine wanden of hoeken? Dat is geen probleem, onze ervaren specialisten kunnen de inbouwkast altijd plaatsen.

INBOUWKAST MET SCHUIFDEUREN OF DRAAIDEUREN

Een inbouwkast kan worden uitgerust met verschillende type deuren. Als eerste kan er de keuze worden gemaakt tussen een schuifdeur en een draaideur. Schuifdeuren nemen minder ruimte in, dus dat kan een groot voordeel zijn. De mogelijkheden om onze kastdeuren af te stemmen op uw interieur zijn gigantisch:

 • Acryl schuifdeuren als u voor een moderne en strakke look wilt gaan
 • Stijldeuren kunt u in een klassieke of moderne uitvoering krijgen
 • Meervlaksschuifdeuren kunt u zelf ontwerpen voor uw inbouwkast. Combineer verschillende materialen in één schuifdeur:
 •     - Glazen deurpanelen met hout
      - Glazen deurpanelen met glas of een spiegel 
 • Kies voor vlakken in verschillende kleuren
 • Draaideuren in standaard kleuren en decors of moderne stijldeuren

Ook de inrichting van uw schuifdeurkast bepaalt u zelf. Wilt u meer hangruimte? Of heeft u liever legplanken? Vindt u een ladeblok handig? Houdt u van luxe kastaccessoires zoals een schoenenrek, garderobelift, dassenrek of verlichting? Het kan allemaal. 

HOE STEL IK EEN INBOUWKAST OP MAAT SAMEN? 

Dit doet u met behulp van onze configurator. Een inbouwkast op maat maken was nog nooit zo simpel, u doorloopt een aantal stappen en u bent klaar om de bestelling af te ronden:

 1. Bepaal de afmeting van uw inbouwkast
 2. Geef aan welke deurpaneelvulling u wilt. Denk hierbij aan:
 3.    a. Kleur
     b. Houtnerf decors
     c. Spiegels
     d. Glas
 4. Wat wordt de indeling van uw inbouw kastinterieur. Wilt u hang- en legruimte? Hoeveel ladeblokken wilt u? (hang- en legruimte, ladeblokken)
 5. Kast accessoires zoals een riemhouder, een schoenenrek of een dassenrek.

In de configurator ziet direct de prijs van een samengestelde inloopkast. Een voordeel van KastenGigant: bij ons bent u voor een kast op maat altijd goedkoper uit dan bij de bouwmarkt!

Tip: Bekijk ook eens de mogelijkheden inloopkast, een ideale kast voor bijvoorbeeld uw kleding!INBOUWKAST OP MAAT ADVIES, INMEET & MONTAGESERVICE

Naast de mogelijkheid om de kast geheel volgens uw eigen wensen samen te stellen, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze persoonlijke advies, meet- en montageservice. Bezoek een van onze showrooms of maak een afspraak met een van onze kastenexperts. Deze specialist komt bij u thuis en voorziet u van persoonlijk advies, zo kan u ook van advies voorzien over tv-meubels op maat.

Alle opties worden besproken en alles wordt ook meteen ingemeten. Tevens bieden wij onze montageservice aan als u de kast niet zelf in elkaar kunt of wilt zetten. Zij monteren uw inbouwkasten snel en vakkundig. Profiteer van de voordelen van Kastengigant!

copyright © 2018 kastengigant.nl