Snelle levering

Omdat alle kasten en schuifdeuren op maat worden gemaakt, kunnen wij geen kasten op voorraad houden. Onze snelle levertijd is dus afhankelijk van de productietijd van de producten die u besteld heeft.

Levertijd schuifdeuren

Schuifdeuren van de merken Storemax en Raffito hebben een productietijd van ca 15 tot 20 werkdagen. Dat betekent dat wij normaal gesproken al in de 4e week na het plaatsen van uw bestelling kunnen leveren.

Schuifdeuren met een omlijsting van het merk Designo hebben een productietijd van ca 5 tot 10 werkdagen. Dat betekent dat wij deze schuifdeuren al in de daaropvolgende week kunnen leveren. Heeft u met spoed schuifdeuren nodig, dan kunnen deze schuifdeuren op verzoek vaak nóg sneller geleverd worden (glas en stijlschuifdeuren uitgezonderd).

Levertijd kastinterieurs

De productietijd van de kastinterieurs bedraagt ca 15 tot 20 werkdagen. Leveren binnen 15 werkdagen is helaas niet mogelijk.

Houd dus rekening met een productietijd van ca 3 tot 4 weken. Daarna neemt onze transporteur contact met u op om de bezorging in te plannen. Uw bestelling wordt altijd op een werkdag (maandag tot en met vrijdag) geleverd.
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl