Betalen

U kunt uw bestelling snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank met iDEAL. Het is ook mogelijk om uw betaling per bank over te maken.

Aanbetalen

Uw bestelling is 100% maatwerk. Omdat alles speciaal voor u op maat wordt gemaakt, vragen wij altijd een aanbetaling. Wilt u het volledige bedrag in één keer betalen? Dat kan natuurlijk ook. U ontvangt dan zelfs een extra korting.

Restbedrag

Wilt u niet alles vooraf betalen, dan kunt u ook aanbetalen en het restbedrag bij levering voldoen. Bij levering dient u dan het complete restbedrag aan de chauffeur te voldoen, ook in geval van montage. U kunt het restbedrag ook per bank betalen, maar dan dient het bedrag wel vijf dagen vóór levering op onze rekening te staan. Er zijn geen extra kosten aan deze betalingsmogelijkheden verbonden.

Betaling via iDEAL of per bank

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank of Van Lanschot? Dan kunt u gebruikmaken van iDEAL om uw bestelling online te betalen. De afhandeling van uw betaling gebeurt door Buckaroo, één van Nederlands grootste en meest veilige betaalproviders.

Wilt u uw (aan)betaling liever per bank overmaken? Dan ontvangt u een email met de betalingsgegevens van Buckaroo.  U maakt het bedrag over naar de rekening van Buckaroo.

Wij ontvangen van Buckaroo een melding als uw betaling is ontvangen, zowel per bank als via iDEAL. Vanaf dat moment wordt uw bestelling automatisch verwerkt. Houd er rekening mee dat een overboeking per bank een paar werkdagen kan duren, waardoor de levertijd langer wordt. Is een snelle levertijd belangrijk voor u? Dan adviseren wij u via iDEAL te betalen!

copyright © 2019 kastengigant.nl